Граничник со лента за монтирање на ѕид „Mag“

  • Граничник со лента за монтирање на ѕид
  • лесна и едноставна монтажа со помош на магнети
  • различни бои на лента
  • принт на лента по ваше барање
Производ детали »

Спецификација

Материјал пластика
боја на куќиште црна
Лентата се пушта до 4.600 мм
Ширина на лента 50 мм
Тежина 1,1 кг
Уредување магнетна лента
Додатоци задната страна е со 3 магнети 90N, ø 40 мм

Опис на производ

Граничникот „Mag“е мал, корисен и идеално погоден за употреба во магацини, фабрики, логистички центри, болници или канцелариски згради. Можете да создадете систем за ограничување на движењето со помош на оваа граничник. На задниот дел на системот има три магнети, кои овозможуваат граничникот брзо да се прицврсти или отстрани. Крајот на лентата е исто така со магнети.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти боја на капаче Боја на лента Број на производ Цена    
жолта црна жолта
црна
80.0999.1 9.050 ден* погледни Производ »
црвена жолта црвена
жолта
80.0999.10 9.050 ден* погледни Производ »
црвена зелена црвена
зелена
80.0999.11 9.050 ден* погледни Производ »
црвена сина црвена
сина
80.0999.12 9.050 ден* погледни Производ »
црвена жолто/црни дијагонални ленти црвена
жолто/црни дијагонални ленти
80.0999.13 9.050 ден* погледни Производ »
црвена црвена/бела дијагонални ленти црвена
црвена/бела дијагонални ленти
80.0999.14 9.050 ден* погледни Производ »
црна црна црна
црна
80.0999.15 9.050 ден* погледни Производ »
црна црвена црна
црвена
80.0999.16 9.050 ден* погледни Производ »
црна жолта црна
жолта
80.0999.17 9.050 ден* погледни Производ »
црна зелена црна
зелена
80.0999.18 9.050 ден* погледни Производ »
црна сина црна
сина
80.0999.19 9.050 ден* погледни Производ »
жолта црвена жолта
црвена
80.0999.2 9.050 ден* погледни Производ »
црна жолто/црни дијагонални ленти црна
жолто/црни дијагонални ленти
80.0999.20 9.050 ден* погледни Производ »
црна црвена/бела дијагонални ленти црна
црвена/бела дијагонални ленти
80.0999.21 9.050 ден* погледни Производ »
жолта жолта жолта
жолта
80.0999.3 9.050 ден* погледни Производ »
жолта зелена жолта
зелена
80.0999.4 9.050 ден* погледни Производ »
жолта сина жолта
сина
80.0999.5 9.050 ден* погледни Производ »
жолта жолто/црни дијагонални ленти жолта
жолто/црни дијагонални ленти
80.0999.6 9.050 ден* погледни Производ »
жолта црвена/бела дијагонални ленти жолта
црвена/бела дијагонални ленти
80.0999.7 9.050 ден* погледни Производ »
црвена црна црвена
црна
80.0999.8 9.050 ден* погледни Производ »
црвена црвена црвена
црвена
80.0999.9 9.050 ден* погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот