Граничник со лента за монтирање на ѕид„Tensa“

боја на капаче | Боја на лента
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • лесна монтажа со помош на конектори и завртки
  • за ограничување на движењето во одредени простории
  • достапни различни бои на лентата
  • принт на лентата по ваше барање
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Граничникот со лента за монтирање на ѕид„Tensa“е мал, корисен и идеален за ограничување на просторот во магацини, фабрики, логистички центри или деловни згради. Касетите со лентите имаат уред против неовластено отворање на лентите. Изберете една од многуте достапни бои на лентата. Можете да изберете и бојата на куќиштето. На ваше барање можеме да изработиме принт на лентата по ваша желба.

Потрошувачите кои го нарачале овој производ исто така нарачале

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти боја на капаче Боја на лента Број на производ Производ бр. Цена
жолта црна жолта
црна
80.1000.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта црвена жолта
црвена
80.1000.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта жолта жолта
жолта
80.1000.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта зелена жолта
зелена
80.1000.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта сина жолта
сина
80.1000.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта жолто/црни дијагонални ленти жолта
жолто/црни дијагонални ленти
80.1000.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта црвена/бела дијагонални ленти жолта
црвена/бела дијагонални ленти
80.1000.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
црвена црна црвена
црна
80.1000.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
црвена црвена црвена
црвена
80.1000.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
црвена жолта црвена
жолта
80.1000.10 Цена - испрати барање погледни Производ »
црвена зелена црвена
зелена
80.1000.11 Цена - испрати барање погледни Производ »
црвена сина црвена
сина
80.1000.12 Цена - испрати барање погледни Производ »
црвена жолто/црни дијагонални ленти црвена
жолто/црни дијагонални ленти
80.1000.13 Цена - испрати барање погледни Производ »
црвена црвена/бела дијагонални ленти црвена
црвена/бела дијагонални ленти
80.1000.14 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна црна црна
црна
80.1000.15 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна црвена црна
црвена
80.1000.16 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна жолта црна
жолта
80.1000.17 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна зелена црна
зелена
80.1000.18 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна сина црна
сина
80.1000.19 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна жолто/црни дијагонални ленти црна
жолто/црни дијагонални ленти
80.1000.20 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна црвена/бела дијагонални ленти црна
црвена/бела дијагонални ленти
80.1000.21 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот