Инфо Дисплеј

Број на производ: 51.0019.55

Спецификација

материјал на рамката алуминиум
боја на рамката сребрена, елоксирана
Формат A1 (594 x 841 мм)
Ориентација пејсаж
Водоотпорен не
Материјал на конструкцијата алуминиум
Боја на база сребрена, елоксирана
Материјал на база челик
Боја на основата сребрена RAL 9006
Димензии на база 700 x 400 мм (Ш x Д)
Вкупна висина 1.130 mm

Потрошувачите кои го нарачале овој производ исто така нарачале

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот