Медиа Дисплеј „Next”

Број на производ: 51.0129.16
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • 32 "екран за дигитално рекламирање Филипс
  • Систем за повици со радио далечински управувач
  • Интегриран контејнер за ролна за бројни ролни
  • стабилна основа
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој дисплеј монитор привлекува внимание!

Елиптичниот алуминиумски диспле ”Score“ не само што има висококвалитетен изглед туку и самата конструкција на дисплејот го крие кабелот.

Промотивниот монитор 32 " ја поддржува продажбата на вашите производи и помага да се помине времето додека вашиот клиент чека. Системот за повици монтиран под екранот ја задржува содржината на филмот како фокусна точка.
Прикажаната содржина не само што помага при време на чекање во областите на исходот. Презентациите или наративите на компаниите исто така може да се репродуцираат на екранот со висока резолуција.

Дисплејот ”Score“се стабилизира со овална челична основа. Системот за повици на дигитален број се контролира преку далечински управувач. Клиентите го добиваат својот број од прицврстената ролна.
Новите ролни лесно можат да се прераспоредат и вметнат како што се бара.

Приложениот монитор е екран на дигитална сигнализација на Филипс, кој може да се користи самостојно или поврзан на LAN / WLAN. Вклучен е соодветниот софтвер за креирање и контрола на содржината.

Имате посебно барање за вашиот штанд? Само прашајте не!

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот