Пластичен куфер „Arabis”

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • димензионално стабилна пластична кутија
  • различни бои
  • во многу формати
  • 2 затворачи
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Без оглед дали е во едноставна сива или во елегантна бела боја - нашата пластична кутија „Арабис“ сигурно ќе биде вистинскиот производ за вас!

Дали сакате да претставите примероци од дрво или фурнир на вашиот следен состанок со клиенти?
Дали продавате книги или други производи?

Тогаш овој производ е совршен придружник!


Во овие области на примена ви помагаат и можните стандардни влошки.
Вметнување на пена, развиткана влошка од пена или пластични оддели овозможува вашите примероци да бидат презентирани на организиран и чист начин.

Оваа пластична кутија е исто така многу погодна за употреба како уникатно пакување за вашиот следен промотивен подарок.

Серијата „Арабис“ опфаќа широк спектар на апликации. Само изберете ја вистинската големина и боја од нашата класика!

Ние нудиме принт на предната страна од куферот, само испратете ни барање.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Боја Формат Висина (внатрешна) Број на производ Производ бр. Цена
сина А6 130 мм сина
А6
130 мм
97.0001.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива А6 130 мм сива
А6
130 мм
97.0001.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна А6 130 мм црна
А6
130 мм
97.0001.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А6 130 мм транспарентна
А6
130 мм
97.0001.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина А5 170 мм сина
А5
170 мм
97.0002.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива А5 170 мм сива
А5
170 мм
97.0002.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна А5 170 мм црна
А5
170 мм
97.0002.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А5 170 мм транспарентна
А5
170 мм
97.0002.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина А4 250 мм сина
А4
250 мм
97.0003.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива А4 250 мм сива
А4
250 мм
97.0003.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна А4 250 мм црна
А4
250 мм
97.0003.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А4 250 мм транспарентна
А4
250 мм
97.0003.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела А6 130 мм бела
А6
130 мм
97.0116.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина А4 240 мм сина
А4
240 мм
97.0005.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива А4 240 мм сива
А4
240 мм
97.0005.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна А4 240 мм црна
А4
240 мм
97.0005.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А4 240 мм транспарентна
А4
240 мм
97.0005.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина А4 245 мм сина
А4
245 мм
97.0007.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива А4 245 мм сива
А4
245 мм
97.0007.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна А4 245 мм црна
А4
245 мм
97.0007.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А4 245 мм транспарентна
А4
245 мм
97.0007.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот