Рол корпа за пазарување 55 литри

Боја | Боја на рачка
  • рачка на извлекување
  • со 4 вдлабнати рачки за носење
  • со 4 тркалца
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Пространата корпа за пазарување е особено податлива и лесна за носење благодарение на флексибилните тркала. Црната рачка за влечење е едноставно преклопена за употреба. Едноставно наредете ги корпите едни над други во влезната и излезната област на вашиот продажен објект. 4 вдлабнати рачки го олеснуваат отстранувањето и вметнувањето а тркалцата го олеснуваат движењето на корпата.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Боја Боја на рачка Број на производ Производ бр. Цена
црвена RAL 3020 црна црвена RAL 3020
црна
68.0175.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична PMS 287c црна сина слична PMS 287c
црна
68.0175.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
зелена слична Pantone 375c црна зелена слична Pantone 375c
црна
68.0175.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива слична RAL 7021 сина PMS 287c сива слична RAL 7021
сина PMS 287c
68.0175.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива слична RAL 7021 зелена слична на PMS 375c сива слична RAL 7021
зелена слична на PMS 375c
68.0175.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива слична RAL 7021 црвена слична на RAL 3020 сива слична RAL 7021
црвена слична на RAL 3020
68.0175.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива слична RAL 7021 портокалова слична на RAL 2008 сива слична RAL 7021
портокалова слична на RAL 2008
68.0175.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива слична RAL 7021 жолта слична на PMS 123c сива слична RAL 7021
жолта слична на PMS 123c
68.0175.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот