Рол корпа за пазарување 65 литри

Боја
  • интегрирана рачка за влечење
  • со 4 вдлабнати рачки за носење
  • различни комбинации на бои
  • со 4 тркалца
Производ детали »

Спецификација

Материјал пластика
Ширина 540 мм
Должина 390 мм
Висина 875 мм
Број на тркала 4

Опис на производ

Големите корпи што можат да се редат едни врз други се достапни во различни комбинации на бои.
Ставете ги корпите за пазарење во влезната област на вашата продавница и подарете им на вашите клиенти модерно помагало за купување.
Поради 4-те тркалца, оваа корпа за пазарување може да се премести и придвижи многу лесно.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Боја Број на производ Производ бр. Цена      
црвена RAL 3020 црвена RAL 3020 68.0177.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична PMS 287c сина слична PMS 287c 68.0177.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
зелена слична PMS 375c зелена слична PMS 375c 68.0177.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива / сина сива / сина 68.0177.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
сиво / зелено сиво / зелено 68.0177.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива / црвена сива / црвена 68.0177.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива / портокалова сива / портокалова 68.0177.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива / жолта сива / жолта 68.0177.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот