Рол корпа за пазарување со тркалца

Спецификација

Материјал Полипропилен

Опис на производ

Корпа со 4 тркалца за стабилност со 2 рачки - една рачка за носење на корпата и една рачка за туркање.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Капацитет Боја Број на производ Цена    
32 l сина 32 l
сина
68.0018.1 1.790 ден* погледни Производ »
32 l црвена 32 l
црвена
68.0018.2 1.790 ден* погледни Производ »
32 l зелена 32 l
зелена
68.0018.3 1.790 ден* погледни Производ »
54 L сина 54 L
сина
68.0019.1 1.950 ден* погледни Производ »
54 L црвена 54 L
црвена
68.0019.2 1.950 ден* погледни Производ »
54 L зелена 54 L
зелена
68.0019.3 1.950 ден* погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот