Табличка за пишување A1-A8

{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Различни големини
  • За пишување со креда или маркер илумиграф
  • За внатрешна употреба
  • Без рамка
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Табличката за пишување е погодна за внатрешна употреба. На неа можете да пишувате со креда или илумиграф маркери.
Табличките се достапни во различни големини и совршено се вклопуваат во нашите пластични постер рамки, кои ќе ги најдете во „Додатоци“.
Избегнете поставување директно на сонце!

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти Формат Број на производ Производ бр. Цена
A1 A1 53.0018.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
А2 А2 53.0018.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
A3 A3 53.0018.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
А4 А4 53.0018.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
А5 А5 53.0018.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
А6 А6 53.0018.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот