А-Борд

Спецификација

х-страни двостран
материјал на рамката алуминиум
Боја на горен профил сребрена, елоксирана
ширина на профил 25 мм
Ориентација портрет
Тип на заштитна фолија антирефлексна, УВ стабилна
Материјал на задниот панел Полистирол
Материјал на конструкцијата алуминиум
Боја на база сребрена, елоксирана
Вкупна висина 1.140 mm

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти тип на агли Формат Број на производ Цена    
остри A1 (594 x 841 мм) остри
A1 (594 x 841 мм)
50.0053.1 погледни Производ »
остри A3 (297 x 420 мм) остри
A3 (297 x 420 мм)
50.0053.3 погледни Производ »
остри 500 x 700 мм остри
500 x 700 мм
50.0053.4 погледни Производ »
Рондо A1 (594 x 841 мм) Рондо
A1 (594 x 841 мм)
50.0057.1 погледни Производ »
Рондо A3 (297 x 420 мм) Рондо
A3 (297 x 420 мм)
50.0057.3 погледни Производ »
Рондо 500 x 700 мм Рондо
500 x 700 мм
50.0057.4 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот