Акција - Клип

Број на производ: 53.0019.27
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

за прицврстување постери, дебелина 0.3 до 1 мм. Материјал - цврста пластика.

Овој производ е додаток за

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
Назад кон врвот