Дисплеј сталажа „Duo”

Број на производ: 57.0015.3
  • изработена од метална жица
  • 18 оддели за картички и разгледници
  • за формат А6
Производ детали »

Спецификација

Материјал жица
површина пескарена
Боја сребрена RAL 9006
Формат А6
Ориентација пејсаж
Ширина 320 мм
Висина 1.000 мм
длабочина на просторот за флаери 30 мм
број на диспензери 18

Опис на производ

Дисплеј сталажата "Duo" е изработена од метална жица во сребрена боја. Дизајнирана е за поставување на ѕид и нуди 18 оддели во за прикачување на разгледници и картички.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот