Дисплеј за флаери и брошури „Zick Zack”

Број на производ: 50.0089.2
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Дисплеј за брошури во класичен дизајн на цик-цак
  • Брошури може да се земат од сите страни
  • привлечна, висококвалитетна оптика
  • 6 полици изработени од акрилно стакло
  • за брошури во формат А4 портрет
  • 'рѓосувачка основа изработена од алуминиум
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Универзален дисплеј за флери и брошури за со најмногу 6 држачи за флаери во формат DIN A4. Благодарение на специјалното уредување на 6-те држачи, овој дисплеј за брошури е целосно достапен и затоа може оптимално да се користи во трговски сали, продажни места за автомобили или дури и во администрацијата.Можете дополнително да заштедите простор ставајќи го на ѕидот, како и ефективно да го поставите на средина од собата. Атрактивниот, но ненаметлив дизајн соодветно го надополнува ефектот на печатените медиуми без да биде наметлив.Високо квалитетниот изглед на дисплејот е обезбеден од 6-те акрилни стаклени држачи за летоци во портрет формат DIN A4. Секој оддел има длабочина на полнење од 30 мм. Преградите се прицврстени на сребрен, анодизиран алуминиумски држач.Стабилноста на штандот за брошури се постигнува со алуминиумска основа од не'рѓосувачки челик. При испораката, производот е расклопен, вклучени се упатства за инсталација и соодветна галантерија.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
Назад кон врвот