Дисплеј за флаери „Tec-Art Premium” - Само Рамка

Број на производ: 54.0117.1
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • стабилна основа изработена од челик
  • ротирачки дизајн
  • за најмногу 12 летоци или брошури
  • двострано
  • висина: 1710 мм дијаметар: 540 мм
  • држачи за летоци во формат А4 достапни
  • не се испорачува со држачи за летоци (54.0010.1)
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Дисплеј ротирачка сталажа за брошури „Tec-Art Premium“ добро дизајнирана!

Оваа цврста сталажа за брошури е изработена од челик и може да собере до 12 прегради за брошури (за двострана употреба) во портрет формат А4. Во комбинација со разделувач , кутиите за брошури изработени од кристално чист акрил со длабочина на полнење од 30 mm можат да се претворат во оддели за 2x 1/3 A4 брошури.

Хедерот за рекламирање е со димензии 228 x 140 мм (Ш x Ш).

Преградите за брошури изработени од кристално чист акрил, како и приклучните прегради не се вклучени во испораката и се достапни како дополнителна опрема.

Customers who bought this product also bought

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот