Дисплеј за постер "A Series"

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • база од челик, црна боја
  • хромирана телескопска рачка на извлекување (320 - 620 мм)
  • Вклучена пластична постер рамка во A3, A4 или A5 формат
  • достапен во различни стандардни бои
  • Специјални боја е достапна со нарачка од 500 парчиња
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

База од челик со црна боја, хромирана телескопска рачка на извлекување ( димензии: 320 - 620 мм ) лесно прилагодлива, постер рамка и Т- држач изработени од цврста пластика

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Charlotte пишува
Забелешка за производ:
Одговор:

Варијанти

Варијанти боја на рамката формат на рамката Број на производ Производ бр. Цена
сина слична на RAL 5015 A3 сина слична на RAL 5015
A3
53.0106.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта RAL 1018 A3 жолта RAL 1018
A3
53.0106.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7035 A3 сива RAL 7035
A3
53.0106.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
RAL 2008 A3 RAL 2008
A3
53.0106.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна RAL 9005 A3 црна RAL 9005
A3
53.0106.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела RAL 9010 A3 бела RAL 9010
A3
53.0106.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна A3 транспарентна
A3
53.0106.11 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична на RAL 5015 А4 сина слична на RAL 5015
А4
53.0105.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта RAL 1018 А4 жолта RAL 1018
А4
53.0105.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7035 А4 сива RAL 7035
А4
53.0105.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
RAL 2008 А4 RAL 2008
А4
53.0105.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна RAL 9005 А4 црна RAL 9005
А4
53.0105.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела RAL 9010 А4 бела RAL 9010
А4
53.0105.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А4 транспарентна
А4
53.0105.11 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична на RAL 5015 А5 сина слична на RAL 5015
А5
53.0104.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта RAL 1018 А5 жолта RAL 1018
А5
53.0104.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7035 А5 сива RAL 7035
А5
53.0104.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
RAL 2008 А5 RAL 2008
А5
53.0104.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна RAL 9005 А5 црна RAL 9005
А5
53.0104.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела RAL 9010 А5 бела RAL 9010
А5
53.0104.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А5 транспарентна
А5
53.0104.11 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот