Дисплеј за постери „Info”

Број на производ: 50.0083.2

Спецификација

х-страни двостран
ширина на профил 32 мм
тип на агли Рондо
Формат A1 (594 x 841 мм)
Димензии на видливост на рамката 574 x 821 mm
Ориентација портрет
формат на диспензер без
Хедер не
Вкупна висина 1.800 мм

Заменски делови

Разгледај повеќе...

Потрошувачите кои го нарачале овој производ исто така нарачале

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот