Дрвен триножник, природна бука

Број на производ: 12.0109.2

Спецификација

Материјал Дрво
Боја природна бука
Вкупна висина 650 мм

Опис на производ

Без табла, за табли со димензии 400 х 500 мм и 500 х 600 мм (Ш x В);

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот