Ѕиден држач за ролни

Број на производ: 16.0018.5
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • за закачување ролни за чистење
  • за поставување на ѕид
  • лесно отстранување на ролните
  • сина рамка изработена од челик
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Ролни за чистење за еднократна употреба за брза употреба се популарни каде и да е можно спонтано чистење.
Прикачете го цврстиот челичен држач на соодветен ѕид и секогаш пополнете го со соодветни ролни од хартија.
Можете да најдете соодветни ролни за чистење за овој држач тука во нашата продавница.

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот