Хигиенски заштитен панел изработен од стакло

  • Изработено од чисто заштитно стакло ESG
  • За лесна инсталација во канцеларија
  • Во различни големини
Производ детали »

Спецификација

Материјал ESG
дебелина на материјал 5 мм

Опис на производ

Панелот е отпорен на гребење, кристално чист, отпорен на избледување, отпорен на удари и секако отпорен на разбивање. Со испорачаните држачи од не'рѓосувачки челик, панелите можат да се постават брзо и безбедно. Користејќи го безбедносниот панел, вие не само што им гарантирате на вашите вработени високо квалитетна заштита од инфекции, туку исто така им давате на вашите клиенти чувство на сигурност.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Формат прицврстување Завршетоци Број на производ Цена    
750 x 500 мм со држач од не'рѓосувачки челик без вдлабнатина / отвор 750 x 500 мм
со држач од не'рѓосувачки челик
без вдлабнатина / отвор
12.0670.1 6.750 ден* погледни Производ »
750 x 500 мм со пластичен држач без вдлабнатина / отвор 750 x 500 мм
со пластичен држач
без вдлабнатина / отвор
12.0670.15 7.690 ден* погледни Производ »
750 x 500 мм со пластичен држач со вдлабнатина 300 x 150 мм 750 x 500 мм
со пластичен држач
со вдлабнатина 300 x 150 мм
12.0670.16 12.450 ден* погледни Производ »
1.000 x 750 мм со пластичен држач без вдлабнатина / отвор 1.000 x 750 мм
со пластичен држач
без вдлабнатина / отвор
12.0670.17 11.650 ден* погледни Производ »
1.000 x 750 мм со пластичен држач со вдлабнатина 300 x 150 мм 1.000 x 750 мм
со пластичен држач
со вдлабнатина 300 x 150 мм
12.0670.18 18.890 ден* погледни Производ »
750 x 500 мм со држач од не'рѓосувачки челик со вдлабнатина 300 x 150 мм 750 x 500 мм
со држач од не'рѓосувачки челик
со вдлабнатина 300 x 150 мм
12.0670.2 10.790 ден* погледни Производ »
1.000 x 750 мм со држач од не'рѓосувачки челик без вдлабнатина / отвор 1.000 x 750 мм
со држач од не'рѓосувачки челик
без вдлабнатина / отвор
12.0670.3 9.950 ден* погледни Производ »
1.000 x 750 мм со држач од не'рѓосувачки челик со вдлабнатина 300 x 150 мм 1.000 x 750 мм
со држач од не'рѓосувачки челик
со вдлабнатина 300 x 150 мм
12.0670.4 15.950 ден* погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот