Заштитник „Construct”

Број на производ: 51.0313.8
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Пластична преграда со 1.000 мм ширина и 500 мм висина
  • отвор во долниот дел
  • висина на отвор 250 мм
  • Можност за трансфер на пари и документи во долниот отворен дел
  • Стабилна конструкција изработена од "Construct" профили
  • различни димензии достапни по ваше барање
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Во местата каде што вработениот и клиентот имаат директен контакт, протекторот „Construct” е одлично решение за заштита. Алуминиумската конструкција овозможува стабилност на пластичниот панел кој е со димензии 1000 мм x 500 мм (ширина/висина). Целосната рамка на протекторот е со висина од 750мм и остава можност за трансфер на пари и документи во долниот отворен дел. Потребен Ви е протектор со различни димензии? Нема проблем - исконтактирајте не. Препорачуваме чистење на протекторот со микрофибер крпа и топла вода - повеќекратно во текот на денот.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот