Визир - заштитник

Број на производ: 26.0732.7
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Целосно покривање на лицето
  • Прилагодлив визир
  • Удобен дел кај челото
  • Прилагодлив на обемот на главата
  • Погоден за носители на очила
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Големата предност на овој визир за лице е подесувањето на висината. Визирот може да се фиксира или олабави со две завртки на страните. На овој начин визирот може да се прилагоди нагоре и надолу, како заштитна маска за заварување. Визирот е поставен на челото. Материјалот обезбедува удобност при носење.Прилагодливиот еластичен ремен прикачен на задниот дел од главата овозможува да се прилагоди визирот за да одговара на која било форма на глава.
Областа околу устата, носот и очите е целосно покриена, со што се намалува ризикот од инфекција и пренесување и за носителот и за луѓето околу нив.
Визирот за лице е лесен и удобен и затоа е идеален за целодневна употреба, на пр. од страна на персонал во ресторани или хотели...

Носењето на визирот се препорачува во комбинација со капакот на устата и носот за да се обезбеди оптимална заштита на лицето.
VKF Renzel не прифаќа никаква одговорност за ефективноста или правилното користење на штитниците. Визирот не е ниту опрема за лична заштита ниту медицински производ.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот