Veranstaltungen_1200px

Опрема и додатоци за настани


Опрема и додатоци за настани

Дали планирате да реализирате фестивал, концерт или голем настан? Со нас можете да купите соодветна опрема и сите видови на додатоци. Со нашето долгогодишно искуство во одржување на секаков вид масовни настани, ќе ви помогнеме со нашите лични совети за нивно организирање. Од поставување знаци и разни видови на скелиња и конструкции до опремување на ВИП областа, можеме да ги исполниме сите ваши барања и потреби.

Опрема и додатоци за настани

Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот