Gastronomie_und_Hotellerie

Опрема за Хотели, Ресторани и Кафулиња


Со овие решенија, ќе ги предиспонирате вашите гости


Во ресторанската и хотелската индустрија, новите понуди, гостопримливата околина и квалитетот на дадените информации играат одлучувачка улога во донесувањето одлуки и купувањата што клиентот ќе ги направи. Многу од нашите артикли ќе ви помогнат да ја реализирате продажбата.
 

Стимулирање на продажбата во ресторани и хотели (HoReCa)

  •  Зајакнување на контактот со гостите
  •  Привлекување на вниманието на клиентот кон понудите
  •  Атрактивна презентација на информации
  •  Зголемување на протокот на клиенти

Рекламна опрема за надворешна употреба

Интериер

Област за готовина и услужување

Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот