Elektrofachhandel

Оборудване за магазин за електроуреди

Дисплеи за цени и презентација на производите во продавницата

Нудиме системи за презентација на цени за продавници на електронски апарати.Располагаме со најчестите акрилни дисплеи па се до електронски ознаки на цени.

Рекламирайте и информирайте

Оборудване за магазини и касови зони

Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот