Autohäuser_1200px

Опрема за автосалониСо нашите производи ќе продавате автомобили на навистина професионален начин. Информациите за продажба на автомобили ги прикажуваат најважните податоци веднаш до автомобилот. Нашата палета на производи вклучува и обични дисплеи изработени од акрилно стакло и стабилни метални конструкции. Информациите може лесно да се ажурираат. Доколку ви требаат голем број информативни листови, препорачуваме употреба на штандови на Exposè.Спецификациите на возилата обично се поставуваат во внатрешноста на страничниот прозорец или шофершајбната. Нашите самолепливи џебови не оставаат траги од лепак и ова ќе ви овозможи да ги ставите информациите каде што ќе изберете и да заштедите многу време за чистење на стакла на автомобилите.Со електронските цени на troniTAG ќе можете да ги претставите вашите автомобили и додатоци за автомобили на навистина професионален начин.Можете да ги контролирате цените и податоците за автомобилот централно, од вашиот компјутер. Повеќе нема да мора рачно да го заменувате медиумот монтиран на самиот автомобил. Покрај тоа, цените презентирани во салонот за автомобили и во онлајн продавницата секогаш ќе бидат исти. Искористете ги напредните опции за рекламирање: на пример, преземање на реклама од табелата директно до паметниот телефон на клиентот.

 

Презентација на цени во автосалони и продавници за додатоци за автомобили
 

За вашите полици имаме широк спектар на пластични профили за цени со должина прилагодена на вашите барања. Ние исто така нудиме голем број на разделувачи на полиците, обележувачи на акции за додатоци за автомобили, како и разновидност на LED осветлување. Етикетите за цени изработени од акрилно стакло може да се постават буквално насекаде - на полиците и масите или штандовите. Пластичните профили за цени со специјални клипови можат да висат од таванот во салонот, веднаш привлекувајќи го вниманието на дојдовните клиенти.

Спецификациите на возилата обично се поставуваат во внатрешноста на страничниот прозорец или шофершајбната. Нашите самолепливи џебови не оставаат траги од лепак и ова ќе ви овозможи да ги ставите информациите онаму каде што ќе изберете и да заштедите многу време за чистење на прозорците на автомобилот.

Со електронските цени на troniTAG ќе можете да ги презентирате продадените возила на вистински професионален, ориентиран кон иднината начин. Можете да ги контролирате цените и податоците за автомобилот централно, од вашиот компјутер. Повеќе нема да мора рачно да ги заменувате медиумите поставени на самиот автомобил. Покрај тоа, цените презентирани во салонот за автомобили и во онлајн продавницата секогаш ќе бидат исти. Искористете ги напредните опции за рекламирање: на пример, преземање реклама од табелата за пресметување директно на паметниот телефон на клиентот. Имаме широк спектар на опции за поставување на електронски ознаки на цени речиси насекаде и во сите услови.

Вашиот партнер за промоција на продажбата

Ние сме ваш сигурен партнер за промоција на продажбата и канцелариска опрема во трговијата со автомобили. Како производител, можеме да прилагодиме многу наши производи според вашите специфични барања и потреби и да произведуваме опрема за рекламирање по нарачка.

Пример за специјална реклама: Осветлениот LED амблем на Мерцедес

Рекламирайте и информирайте

Решили сте да привлечете вниманието към вашите специални промоции или да представите бизнеса си по атрактивен начин? Тук ще намерите богат асортимент от материали и средства, отговарящи на вашите нужди.

Пример за специална реклама: Светещата LED емблема на „Мерцедес”

Затвори мени
Назад кон врвот