Modefachhandel_und_Bekleidung

Опрема за бутици


Опрема за бутици

Откријте ја нашата широка палета на производи. Користејќи го системот EasyCubes, ќе можете да ги развивате вашите индивидуални платформи за рекламирање за неколку секунди. Бидете флексибилни и прилагодете ја вашата реклама кон специфичните услови. Куклите на изложбите од серијата „Magic“ го нагласуваат стилот на облеката, а дрвениот, хромиран или златен премаз користен за да ги направи куклите да се истакнат и да го подобрат целокупниот впечаток на прикажаната облека. Електронските ознаки на цените на ТрониТАГ даваат флексибилност во процесот на продажба и контролата. Само испланирајте го движењето на цените со текот на времето и тие автоматски ќе се променат во посакуваното време.

Рекламирайте и информирайте

Оборудване на магазини и касова зона

Вашият партньор за стимулиране на продажбите

Ние сме вашия надежден партньор за стимулиране на продажбите и оборудване за модните магазини. Като производител ние можем да персонализираме и адаптираме много от нашите продукти към вашите конкретни изисквания.
Затвори мени
Назад кон врвот