baeckerei_1200px

Пекари


Нашите најдобри понуди за промоција на продажбата во вашата пекара!

Нашите најдобри понуди за промоција на продажбата во вашата пекара!

Во пекарите, многу производи се наоѓаат во ограничен простор, понудите се менуваат дневно, а цените мора да бидат јасно видливи за да може да се видат понудените производи брзо и лесно. VKF Renzel нуди многу широк спектар на помагала и материјали што го прават токму тоа.

Класичните табли даваат вистински автентичен изглед на продавницата, а цените и информациите за производот брзо се ажурираат на нив. Рекламни штандови и алуминиумски рамки што преклопуваат постери го привлекуваат вниманието на клиентите. Со едноставно отворање на овие рамки, постерите и инсертите за информации лесно се заменуваат.

Што е важно да се стимулира продажбата во која било пекара?

  • Чист изглед и усогласеност со хигиенските стандарди
  • Јасни и видливи етикети на цени
  • Импресивни рекламни слики и понуди
  • Атрактивна атмосфера
  • Пријателски персонал

Нашата палета производи за опрема за продавници и промоција на продажба

Индивидуальные решения для каждого клиента

Мы предлагаем не только стандартный ассортимент товаров, но и производим промостойки по индивидуальному заказу.
Затвори мени
Назад кон врвот