Инфо рамка за граничник„Guide“

  • Рамка за информации за прикачување на сите модели на граничници „Guide“
  • Едноставно вметнување на постер
  • Формат на постер А4 портрет
Производ детали »

Спецификација

Ориентација портрет
Уредување вкл. акрилен џеб
за употреба за граничници со дијаметар околу ø 63 cm

Опис на производ

Инфо рамка за граничник погодна за модели - „Guide 25; 28; 45; 55“ . Дополнете го вашиот систем за ограничување на просторот со оваа рамка за информации.
Користетеја рамката за граничник„Guide“за да прикажете информации на постер во формат А4 на јасно видлив начин.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Формат Број на производ Цена    
A3 A3 80.0014.1 погледни Производ »
А4 А4 80.0014.2 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот