Инфрацрвен грејач "Fraro"

Број на производ: 75.0008.2
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Овој инфрацрвен грејач првенствено се користи за поставување на ѕид, но со набавка на соодветен држач може да се постави и самостојно. Производот е опремен со далечински управувач.

Видео

75-0008-2 Infrarot Heizstrahler „Fraro“ EN

Потрошувачите кои го нарачале овој производ исто така нарачале

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот