Количка за редење на корпи

со рачка за туркање
Верзија
Број на производ: 68.0008.1
  • погоден за артикл 68.0010 или 68.0011
  • квалитетни тркала со топчести лежишта (не ротирачки)
  • во различни верзии
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Користете количка за вашите корпи од 20 или 28 литри и пренесете ги удобно од едно до друго место на употреба. Количката можете да ја употребите и за собирање на корпите во вашето продажно место. Количката за редење на корпи може да се користи и за корпи од 20 литри и за корпи од 28 литри.

Овој производ е додаток за

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Верзија Број на производ Производ бр. Цена      
со рачка за туркање со рачка за туркање 68.0008.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот