Конектор штипка за поврзување на постер рамки со исти димензии

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Материјал: цврста пластика
Клиповите за рамки А1 / А2 малку се разликуваат во однос на сликата.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти За Рамки Број на производ Производ бр. Цена
DIN A1-A2 DIN A1-A2 53.0020.19 Цена - испрати барање погледни Производ »
DIN A3-A6 DIN A3-A6 53.0019.19 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот