lebensmitteleinzelhandel_1200px

Опрема за продавници


Како да се стимулира продажбата?


Во вашата продавница, продажното место игра клучна улога. Местото на продажба е местото каде што клиентот одлучува кој производ да го избере и купи. Такви типични места се полиците, областа околу наплатна каса или индивидуалните дисплеи. Со цел да се стимулира продажбата, производите мора да бидат лоцирани и презентирани на привлечен и убедлив начин.

Наши предлози за опремување на вашата продавница

  •  Атрактивна презентација на производи
  •  Правилно поставување на производи
  •  Визуелно привлекувајте клиенти преку атрактивни реклами
  •  Ред и униформа структура
  •  Атрактивна средина

Наши ПоС решенија за вас.

Individual POS Displays for Supermarkets

As a manufacturer of many sales promotion products, we'll produce your individual POS displays with an unmistakably recognisable effect.

Do you need personal advice?

Make an enquiry
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот