Пластичен профил за цена „GLSR“

Број на производ: 20.0134.11
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Пластичен профил за цена GLSR за стаклени полици со дебелина од 5-10 мм
  • може да се комбинира со сите DBR пластични профили
  • достапна боја - транспарентна
  • Може да се нарача во која било должина до 2.520 мм
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

за стаклени полици со дебелина 5-10 мм, може да се комбинира со сите DBR пластични профили

Потрошувачите кои го нарачале овој производ исто така нарачале

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот