Пластична рамка за постер

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Рамка за постер изработена од пластика
  • Оригинален начин за прикажување на информации за цената и производот
  • Достапно во 11 различни бои
  • Формати: A1-A6
  • Огромна палета на додатоци
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Со оваа пластична рамка за постери можете да прикажувате цени и информации за производите насекаде во вашата продавница. Со употреба на нашата огромна палета на додатоци за рамки, рамката може да се прикачи на ѕид, на полица, на фрижидер или било која дополнителна позиција.

Овие рамки за постери се достапни во 11 различни бои и достапни во формати А1-А6.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Боја Формат вметнување Број на производ Производ бр. Цена
сина слична на RAL 5015 A1 на пократката страна сина слична на RAL 5015
A1
на пократката страна
53.0001.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта RAL 1018 A1 на пократката страна жолта RAL 1018
A1
на пократката страна
53.0001.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7035 A1 на пократката страна сива RAL 7035
A1
на пократката страна
53.0001.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
RAL 2008 A1 на пократката страна RAL 2008
A1
на пократката страна
53.0001.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна RAL 9005 A1 на пократката страна црна RAL 9005
A1
на пократката страна
53.0001.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела RAL 9010 A1 на пократката страна бела RAL 9010
A1
на пократката страна
53.0001.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична на RAL 5015 А2 на пократката страна сина слична на RAL 5015
А2
на пократката страна
53.0002.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта RAL 1018 А2 на пократката страна жолта RAL 1018
А2
на пократката страна
53.0002.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7035 А2 на пократката страна сива RAL 7035
А2
на пократката страна
53.0002.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7016 А2 на пократката страна сива RAL 7016
А2
на пократката страна
53.0002.32 Цена - испрати барање погледни Производ »
RAL 2008 А2 на пократката страна RAL 2008
А2
на пократката страна
53.0002.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна RAL 9005 А2 на пократката страна црна RAL 9005
А2
на пократката страна
53.0002.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела RAL 9010 А2 на пократката страна бела RAL 9010
А2
на пократката страна
53.0002.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
сребрена А2 на пократката страна сребрена
А2
на пократката страна
53.0002.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
сребрена A3 на пократката страна сребрена
A3
на пократката страна
53.0003.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
сребрена А4 на пократката страна сребрена
А4
на пократката страна
53.0004.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
сребрена А5 на пократката страна сребрена
А5
на пократката страна
53.0005.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
сребрена А6 на пократката страна сребрена
А6
на пократката страна
53.0006.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А2 на пократката страна транспарентна
А2
на пократката страна
53.0002.27 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна A3 на пократката страна транспарентна
A3
на пократката страна
53.0003.11 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А4 на пократката страна транспарентна
А4
на пократката страна
53.0004.11 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А5 на пократката страна транспарентна
А5
на пократката страна
53.0005.11 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А6 на пократката страна транспарентна
А6
на пократката страна
53.0006.11 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична на RAL 5015 A3 на пократката страна сина слична на RAL 5015
A3
на пократката страна
53.0003.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта RAL 1018 A3 на пократката страна жолта RAL 1018
A3
на пократката страна
53.0003.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7035 A3 на пократката страна сива RAL 7035
A3
на пократката страна
53.0003.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
RAL 2008 A3 на пократката страна RAL 2008
A3
на пократката страна
53.0003.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела RAL 9010 A3 на пократката страна бела RAL 9010
A3
на пократката страна
53.0003.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна RAL 9005 A3 на пократката страна црна RAL 9005
A3
на пократката страна
53.0003.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична на RAL 5015 A3 на подолгата страна сина слична на RAL 5015
A3
на подолгата страна
53.0003.12 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта RAL 1018 A3 на подолгата страна жолта RAL 1018
A3
на подолгата страна
53.0003.13 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7035 A3 на подолгата страна сива RAL 7035
A3
на подолгата страна
53.0003.14 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7016 A3 на пократката страна сива RAL 7016
A3
на пократката страна
53.0003.30 Цена - испрати барање погледни Производ »
RAL 2008 A3 на подолгата страна RAL 2008
A3
на подолгата страна
53.0003.16 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна RAL 9005 A3 на подолгата страна црна RAL 9005
A3
на подолгата страна
53.0003.18 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела RAL 9010 A3 на подолгата страна бела RAL 9010
A3
на подолгата страна
53.0003.19 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична на RAL 5015 А4 на пократката страна сина слична на RAL 5015
А4
на пократката страна
53.0004.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта RAL 1018 А4 на пократката страна жолта RAL 1018
А4
на пократката страна
53.0004.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7035 А4 на пократката страна сива RAL 7035
А4
на пократката страна
53.0004.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
RAL 2008 А4 на пократката страна RAL 2008
А4
на пократката страна
53.0004.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна RAL 9005 А4 на пократката страна црна RAL 9005
А4
на пократката страна
53.0004.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела RAL 9010 А4 на пократката страна бела RAL 9010
А4
на пократката страна
53.0004.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична на RAL 5015 А4 на подолгата страна сина слична на RAL 5015
А4
на подолгата страна
53.0004.12 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта RAL 1018 А4 на подолгата страна жолта RAL 1018
А4
на подолгата страна
53.0004.13 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7035 А4 на подолгата страна сива RAL 7035
А4
на подолгата страна
53.0004.14 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7016 А4 на пократката страна сива RAL 7016
А4
на пократката страна
53.0004.42 Цена - испрати барање погледни Производ »
RAL 2008 А4 на подолгата страна RAL 2008
А4
на подолгата страна
53.0004.16 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна RAL 9005 А4 на подолгата страна црна RAL 9005
А4
на подолгата страна
53.0004.18 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела RAL 9010 А4 на подолгата страна бела RAL 9010
А4
на подолгата страна
53.0004.19 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична на RAL 5015 А5 на пократката страна сина слична на RAL 5015
А5
на пократката страна
53.0005.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта RAL 1018 А5 на пократката страна жолта RAL 1018
А5
на пократката страна
53.0005.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7035 А5 на пократката страна сива RAL 7035
А5
на пократката страна
53.0005.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
RAL 2008 А5 на пократката страна RAL 2008
А5
на пократката страна
53.0005.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна RAL 9005 А5 на пократката страна црна RAL 9005
А5
на пократката страна
53.0005.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела RAL 9010 А5 на пократката страна бела RAL 9010
А5
на пократката страна
53.0005.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична на RAL 5015 А5 на подолгата страна сина слична на RAL 5015
А5
на подолгата страна
53.0005.12 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта RAL 1018 А5 на подолгата страна жолта RAL 1018
А5
на подолгата страна
53.0005.13 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7035 А5 на подолгата страна сива RAL 7035
А5
на подолгата страна
53.0005.14 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7016 А5 на пократката страна сива RAL 7016
А5
на пократката страна
53.0005.26 Цена - испрати барање погледни Производ »
RAL 2008 А5 на подолгата страна RAL 2008
А5
на подолгата страна
53.0005.16 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна RAL 9005 А5 на подолгата страна црна RAL 9005
А5
на подолгата страна
53.0005.18 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела RAL 9010 А5 на подолгата страна бела RAL 9010
А5
на подолгата страна
53.0005.19 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична на RAL 5015 А6 на пократката страна сина слична на RAL 5015
А6
на пократката страна
53.0006.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
жолта RAL 1018 А6 на пократката страна жолта RAL 1018
А6
на пократката страна
53.0006.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7035 А6 на пократката страна сива RAL 7035
А6
на пократката страна
53.0006.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива RAL 7016 А6 на пократката страна сива RAL 7016
А6
на пократката страна
53.0006.27 Цена - испрати барање погледни Производ »
RAL 2008 А6 на пократката страна RAL 2008
А6
на пократката страна
53.0006.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
црна RAL 9005 А6 на пократката страна црна RAL 9005
А6
на пократката страна
53.0006.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
бела RAL 9010 А6 на пократката страна бела RAL 9010
А6
на пократката страна
53.0006.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А5 на подолгата страна транспарентна
А5
на подолгата страна
53.0005.21 Цена - испрати барање погледни Производ »
транспарентна А4 на подолгата страна транспарентна
А4
на подолгата страна
53.0004.22 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот