Рол корпа за пазарување 80 литри

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • рачка на извлекување
  • со 4 вдлабнати рачки за носење
  • со 4 тркалца
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Пространата корпа за пазарување е особено податлива и лесна за носење благодарение на флексибилните тркала. Црната рачка за влечење е едноставно преклопена за употреба. Едноставно наредете ги корпите едни над други во влезната и излезната област на вашиот продажен објект. 4 вдлабнати рачки го олеснуваат отстранувањето и вметнувањето а тркалцата го олеснуваат движењето на корпата.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Боја Боја на рачка Број на производ Производ бр. Цена
црвена RAL 3020 црна црвена RAL 3020
црна
68.0176.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
сина слична PMS 287c црна сина слична PMS 287c
црна
68.0176.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
зелена слична PMS 375c црна зелена слична PMS 375c
црна
68.0176.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива слична RAL 7021 сина PMS 287c сива слична RAL 7021
сина PMS 287c
68.0176.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива слична RAL 7021 зелена слична на PMS 375c сива слична RAL 7021
зелена слична на PMS 375c
68.0176.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива слична RAL 7021 црвена слична на RAL 3020 сива слична RAL 7021
црвена слична на RAL 3020
68.0176.6 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива слична RAL 7021 портокалова слична на RAL 2008 сива слична RAL 7021
портокалова слична на RAL 2008
68.0176.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
сива слична RAL 7021 жолта слична на PMS 123c сива слична RAL 7021
жолта слична на PMS 123c
68.0176.8 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот