Самолеплива хартија за колички и корпи

Број на производ: 40.1895.5
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Заштита на контакт помеѓу управувачот и рацете
  • самолеплива и отстранлива хартија
  • Подлога од 5, 10, 50 или 100 листови
  • во бела или пастелно жолта боја
  • други големини на блокови на барање
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Искуството покажува дека рачката на количката за шопинг обезбедува посебна почва за микроби и патогени микроорганизми. Избегнувањето на допирање спречува брз пренос на болести.

Паметната хартија за покривање на колички и корпи за купување нуди поинаква, а исто така и опција за еколошка заштита. Самолепливите хартии се поставуваат околу шипката за држење и со тоа се спречува директен контакт. Микробите остануваат под хартијата и имате хигиенска површина за зафат. По купувањето, хартијата за покривање може лесно да се отстрани без да остави остатоци и корпата е подготвена за следниот клиент.

Инсталирајте диспензер за хартија за маскирање пред вашиот малопродажба или подарете им заштита на вашите благодарни клиенти.

Ние сме среќни да ви понудиме други дизајни и количини, како и принт по ваше барање.

Customers who bought this product also bought

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот