Штипка клип „NG”

Спецификација

За Рамки DIN A3-A6

Опис на производ

Идеален за истакнување на цената со прикачување на полици во бутик, полици во супермаркет, гајби, пластични кутии или метални кошеви. За употреба со пластични постер рамки со формат А3-А6, вклучен е и поврзувачкиот Т-Дел. Достапни бои: сина, жолта, зелена, портокалова, црвена, бела или транспарентна. Штипката е со опсег макс. 30 мм.
Цена без рамка

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Боја Број на производ Производ бр. Цена      
сина слична на RAL 5015 сина слична на RAL 5015 53.0390.1 погледни Производ »
жолта RAL 1018 жолта RAL 1018 53.0390.2 погледни Производ »
RAL 2008 RAL 2008 53.0390.4 погледни Производ »
бела RAL 9010 бела RAL 9010 53.0390.6 погледни Производ »
транспарентна транспарентна 53.0390.7 погледни Производ »
црна RAL 9005 црна RAL 9005 53.0390.8 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот