Заштитна фолија

Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • за различни постер рамки и дисплеи
  • достапни во сите формати
  • изработени од анти рефлексирачка ПВЦ
  • УВ-стабилизиран
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Употребете ги заштитните фолии за различни производи како алуминиумски клик рамки, постер дисплеи или за „Economy II“ дисплеите.
Фолиите се доспани во сите формати.
Доколку ви се потребни фолии со специфични димензии - исконтактирајте не, ќе најдеме решение за Вас!

Овие фолии не одговараат на водоотпорни постер рамки и водоотпорни постер дисплеи.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти за формат Број на производ Производ бр. Цена
DIN A0 DIN A0 26.0001.1 Цена - испрати барање погледни Производ »
A1 A1 26.0001.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
А2 А2 26.0001.3 Цена - испрати барање погледни Производ »
A3 A3 26.0001.4 Цена - испрати барање погледни Производ »
А4 А4 26.0001.5 Цена - испрати барање погледни Производ »
А5 А5 26.0001.64 Цена - испрати барање погледни Производ »
A0 (841 x 1,189 мм) A0 (841 x 1,189 мм) 26.0001.21 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот