Заштитник „Quattro”

Број на производ: 51.0312.1
  • екстра голем заштитен панел
  • 1050 мм ширина и 850 мм висина и отвор со висина 30 мм
  • стабилна конструкција на рамка изработена од профили „Quattro“
  • директно од производителот
  • други големини достапни по ваше барање
Производ детали »

Спецификација

Материјал на конструкцијата алуминиум
Модел на профилот квадрат 30 x 30 мм
боја на оквирот сребрена, елоксирана
Материјал на основата пластика
Боја на основата кристално чиста
Вкупна ширина 1.050 мм
Вкупна висина 850 мм
Висина на отвор 30 мм
Вкупна длабочина 400 мм

Опис на производ

Особено во областа околу наплатните каси или на шалтерите, продажниот персонал и клиентите доаѓаат во директен контакт едни со други. Тековните хигиенски прописи бараат одредено минимално растојание помеѓу луѓето. Нашиот заштитник „Quattro“ нуди оптимална заштита во оваа ситуација. Како заштита од плукање или кивање, стабилната конструкција на рамката е инсталирана околу наплатните каси или околу шалтерите. Големата површина од 1050 мм ширина и 850 мм висина ги штити вработените и клиентите. Висината на отворот е 30 мм.
Дали сакате да го нарачате овој производ во друг формат? Ве молиме, исконтактирајте не.
За чистење на материјалот препорачуваме топла вода со сапуница и мека микрофибер крпа.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот