Alum

Спецификација

материјал на рамката алуминиум
Боја на горен профил сребрена, елоксирана
ширина на профил 32 мм
Ориентација портрет / пејсаж
х-страни едностран
Тип на заштитна фолија антирефлексна, УВ стабилна
Материјал на задниот панел Полистирол
Водоотпорен не
прицврстување дупчиња во долниот профил на рамката

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти тип на агли Формат Број на производ Производ бр. Цена      
остри A1 (594 x 841 мм) остри
A1 (594 x 841 мм)
50.0005.1 погледни Производ »
остри A3 (297 x 420 мм) остри
A3 (297 x 420 мм)
50.0005.3 погледни Производ »
остри 500 x 700 мм остри
500 x 700 мм
50.0005.5 погледни Производ »
остри 700 x 1.000 мм остри
700 x 1.000 мм
50.0005.6 погледни Производ »
остри A0 (841 x 1,189 мм) остри
A0 (841 x 1,189 мм)
50.0005.7 погледни Производ »
Рондо A1 (594 x 841 мм) Рондо
A1 (594 x 841 мм)
50.0010.1 погледни Производ »
Рондо A3 (297 x 420 мм) Рондо
A3 (297 x 420 мм)
50.0010.3 погледни Производ »
Рондо 700 x 1.000 мм Рондо
700 x 1.000 мм
50.0010.6 погледни Производ »
Рондо A0 (841 x 1,189 мм) Рондо
A0 (841 x 1,189 мм)
50.0010.7 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот