Дисплеј „Linaria”

  • 3-делен дисплеј држач на постер
  • содржи акрилен дел за вметнување на постер во А3 или А2 формат и 2 странични држачи
  • изработен од чист акрил
Производ детали »

Спецификација

Материјал Акрил
Ориентација портрет

Опис на производ

Многу едноставно решение за презентација на вашиот постер во А3 ил иА3 формат. Дисплеј држачот „Linaria” содржи акрилен дел за вметнување на постер во А3 или А2 формат и 2 странични држачи. Исто така може и да се употреби како заштитник. Монтажата на дисплејот е многу едноставна и брза.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Формат Број на производ Производ бр. Цена      
A3 A3 60.0746.1 погледни Производ »
А2 А2 60.0746.2 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот