Дисплеј за цигари

Број на производ: 65.0073.1

Спецификација

Материјал Полистирол
Боја кристално чиста
Ширина 102 мм
Висина 125 мм
длабочина 115 мм

Опис на производ

може да се поврзат дисплеите меѓу себе хоризонтално и вертикално, вклучен и додаток за хедер

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот