Граничник "Light"

  • со црн, жолт или црвен столб
  • базата може да се полни со песок или вода
  • црна, црвена или сина лента
  • лентата може да се испушти до 3700 мм
Производ детали »

Спецификација

Материјал пластика
Материјал на база пластика, може да се наполни со вода или песок
Durchmesser des Pfostens 83 mm
Лентата се пушта до 3.700 мм
Ширина на лента 5 см
Дијаметар на база 380 мм
Вкупна висина 970 мм
Тежина 8,0 кг

Опис на производ

Забележлив и разноврсен е нашиот граничник "Light".
Со овој систем на ограничување можете можете да изберете боја на столбот и на лентата по ваша желба.
Понудените црвени или жолти столбови го привлекуваат вниманието директно. Сепак, во многу индустрии се претпочита дискретен црн пост. Изберете од нашата палета на производи тука.
Без разлика дали се поставени пред продажните салони или пред влезот на деловниот простор со помош на граничникот можете лесно да воспоставите ред и да избегнете несакани гужви и хаос.
Наполнете ја пластичната основа со вода или песок. Ова му дава на столбот на граничникот особено висока стабилност.
Поради водоотпорниот пластичен материјал на базата и столбот, системот за ограничување "Light"може да се користи и за внатрешна и за надворешна употреба.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Боја на постот Боја на лента Број на производ Цена    
црна сина црна
сина
80.0010.162 погледни Производ »
црна црна црна
црна
80.0010.163 погледни Производ »
црна црвена црна
црвена
80.0010.164 погледни Производ »
жолта сина жолта
сина
80.0010.165 погледни Производ »
црвена сина црвена
сина
80.0010.166 погледни Производ »
жолта црна жолта
црна
80.0010.167 погледни Производ »
црвена црна црвена
црна
80.0010.168 погледни Производ »
жолта црвена жолта
црвена
80.0010.169 погледни Производ »
црвена црвена црвена
црвена
80.0010.170 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот