Корпа за пазарување производена од рециклиран материјал

  • направен од 100% рециклиран ПП
  • без губење на квалитетот
  • произведени без употреба на нафта
  • печатење достапно на барање
Производ детали »

Спецификација

Капацитет 20 l
Материјал Ресиклат (Систален Примос)
Ширина 300 мм
Висина 225 мм
Должина 430 мм
Број на рачки 1
Боја на рачка сива
Верзија Стандардна

Опис на производ

Тешко е да се поверува дека основната суровина на нашите корпи за пазарување се отпадоци од корпи за рециклирање од домаќинствата.
Со оглед на зголемен недостиг на суровини во светот, ние сме исто така соочени со нашата еколошка одговорност и снабдување со нови решенија за еколошки производи. Со нашата корпа за пазарување, помагате да се заштедат суровините.

Пластиката за производство на корпата е изработена од 100% рециклиран ПП без употреба на сурова нафта, со што се зачувуваат ресурсите. Бидејќи корпата исто така може целосно да се рециклира, циклусот на материјалот што се користи повеќепати е затворен.

За принт на корпата, ве молиме да не исконтактирате.

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти Боја Број на производ Цена    
сина сина 68.0173.1 погледни Производ »
сива сива 68.0173.2 погледни Производ »
зелена зелена 68.0173.3 погледни Производ »
Затвори мени

Погледни производи
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.

warning

VKF Renzel GmbH
Назад кон врвот