Пластичен профил за цена „GLSR“

{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % genuine reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Ве молиме додадете рејтинг ({{ overallReviewCount }}) РејтингРејтинзи
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • Пластичен профил за цена GLSR за стаклени полици со дебелина од 5-10 мм
  • може да се комбинира со сите DBR пластични профили
  • достапна боја - бела или транспарентна
Производ детали »

Опис на производ

за стаклени полици со дебелина 5-10 мм, може да се комбинира со сите DBR пластични профили

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % genuine reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Варијанти

Варијанти висина на етикета за цена Боја Број на производ Производ бр. Цена
26 мм транспарентна 26 мм
транспарентна
20.0115.9 Цена - испрати барање погледни Производ »
26 мм бела 26 мм
бела
20.0115.27 Цена - испрати барање погледни Производ »
30 мм транспарентна 30 мм
транспарентна
20.0117.7 Цена - испрати барање погледни Производ »
30 мм бела 30 мм
бела
20.0117.24 Цена - испрати барање погледни Производ »
39 мм транспарентна 39 мм
транспарентна
20.0116.39 Цена - испрати барање погледни Производ »
39 мм бела 39 мм
бела
20.0116.32 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
Назад кон врвот