Пластичен профил за цена „PPK“

висина на етикета за цена | Боја

Опис на производ

За перфорирани полици со држач 58,0013

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.

Варијанти

Варијанти висина на етикета за цена Боја Број на производ Производ бр. Цена      
26 мм транспарентна 26 мм
транспарентна
20.0128.2 Цена - испрати барање погледни Производ »
26 мм бела 26 мм
бела
20.0128.25 Цена - испрати барање погледни Производ »
39 мм транспарентна 39 мм
транспарентна
20.0129.12 Цена - испрати барање погледни Производ »
39 мм бела 39 мм
бела
20.0129.17 Цена - испрати барање погледни Производ »
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот