Продолжеток за маска - заштита на уши

Број на производ: 24.0287.7
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • 100 мм должина
  • за прицврстување на маска за уста и нос со дупчиња
  • за тесно вклопување
  • за заштита на ушите
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Имате маска за уста и нос што само умерено ви стои зад ушите? Или сметате дека е непријатно носењето таква маска зад ушите?

Тогаш, ова практично продолжување на маската ќе ви помогне во секојдневната работа и купувањето на големо. Едноставно прицврстете ги јазичињата на заштитата на устата и носот во свиоците на пластичното продолжение со должина од 100 mm. Заради дизајнот во форма на S, јазичињата не можат едноставно да се ослободат повторно и не мора да бидат јазлести. Значи, маската останува удобно прицврстена на задниот дел од главата и вашите уши имаат пауза!

Овој производ е додаток за

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот