Разделен ѕид "Desk" со транспарентен банер

Број на производ: 15.0219.140
  • за употреба на работни маси
  • за одделување на работните области
  • тенка алуминиумска стреч рамка на стабилна основа
  • со транспарентен банер
  • може да се користи и со отпечатен банер
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Разделниот ѕид "Desk" се состои од алуминиумска стреч рамка која стои на основа со два стабилни држачи. Ѕидот се доставува со транспарентен банер кој е зашиен наоколу на рамна конструкција.
Разделниот ѕид "Desk" е идеален за одделување на работниот простор без да влијае на визуелноста. Просториите ја задржуваат својата видливост и таа не се намалува.

Рамката може да се користи и со други банери без проблеми. Ние сме среќни да ви понудиме и други модели на отпечатени текстилни банери.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
This online shop uses cookies to improve your shopping experience. So, for example, the session information or language setting are stored on your computer. Without cookies the range of the online shop's functions is limited. Доколку не се сложувате, ве молиме кликнете тука.
Назад кон врвот