Хигиенска станица „Score” со вкл. Steripower уред за дезинфекција

Број на производ: 51.0129.19
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • идеален за многу прометни и хигиенски осетливи места ( влез- излез на објекти, приемни зони, шопинг центри, благајни, здравствени установи, ординации и болници, аптеки и банки, супермаркети - посебно кај делот за свеж зеленчук и овошје )
  • Обезбедува ефикасна дезинфекција на раце со безконтактна употреба
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Алуминиумскиот дисплеј нуди оптимална функција за стоење за висококвалитетниот дезинфектор на рацете Steripower "White Edition". Дозерот за дезинфекција работи со помош на сензор кој испушта дезинфектант со прскање при бесконтактна апликација. Ова ги избегнува контактните површини на кои можат да се лепат патогени и бактерии. Интензитетот на прскањето може да се прилагоди на 10 нивоа. Чекорите може да се прилагодат од 0,5 мл до 5млl. Дозерот држи средства за дезинфекција (не гел) со капацитет до 1000 млl. Ова не е вклучено во испораката. Соодветно средство за дезинфекција може да пронајдете во нашата палета на дезинфектанти и додатоци.

Сад за вишок течности е вграден во диспензерот за рачна дезинфекција. По избор, абсорблива медицинска влошка може да се вметне во овој сад за собирање, што може да го нарачате под нашите додатоци со Steripower-Kit. Практичниот и голем отвор нуди многу простор за да ги дезинфецирате двете раце истовремено.

Покрај тоа, висококвалитетниот уред Steripower е опремен со батерија што се полни. Соодветниот полнач за ова може да се набави со Steripower-Kit (59.2495.12) во нашата палета на додатоци. Не е вклучен во испораката и е потребно за трајно користење на уредот за дезинфекција.

Додатоци

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Не е достапна рецензија за овој производ.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Затвори мени
Назад кон врвот