Steripower Kit

Број на производ: 59.2495.12
Листа на Желби

Downloads available

Product highlights

  • погоден за хигиенски станици "Score"
  • вкл. 12 медицински влошки
  • вкл. полнач за надворешно полнење на батеријата составен од адаптер за напојување и кабел за полнење
  • вкл. брзо полнење на батеријата со траење на батеријата до еден месец
Производ детали »

Спецификација

Број на производ

Опис на производ

Ракувајте со хигиенските станици "Score" во влезните области со соодветниот комплетSteripower Kit. Со овој комплет добивате практични и потребни додатоци за секојдневна употреба.

Вклучените 12 абсорбливи медицински влошки се ставаат во садот за собирање на хигиенскиот дисплеј за да се апсорбира вишокот течност.
Steripower Kit исто така вклучува и надворешен полнач со единица за напојување и кабел за полнење, како и батерија на полнење (12V - 7.0 AH).

Наполнете ја батеријата брзо и сигурно и извлечете корист од долгиот век на траење. Во зависност од фреквенцијата на употреба, батеријата ќе трае неколку недели.

Дајте им можност на вашите посетители да ги дезинфицираат своите раце и да ја опремат хигиенската станица со висококвалитетниот Steripower-Set.

Овој производ е додаток за

Разгледај повеќе...

Рејтинзи

Рецензии од наши потрошувачи

{{ review.oxfname }} пишува:
Забелешка за производ:
Одговор:

Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Не е достапна рецензија за овој производ.
Затвори мени
Назад кон врвот